RAFTING TARA

Dugi niz godina trudimo da vam na pravi način predstavimo našu Crnu Goru. Njenu prirodu. Divlju, pitomu, drugačiju!

 

U skladu sa vašim željama osmislili smo raznovrsne aranžmane koji uključuju rafting rijekom Tarom, brojne pješačke i planinarske ture u Nacionalnim parkovima Durmitor i Sutjeska, krstarenje Pivskim jezerom, kampovanje, jahanje konja, pecanje, kanjoning, posjete etno selima i dr. Nudimo vam aranžmane sa smještajem u Etno selu MONTENEGRO u Breznima, kao I na Scepan polju u Kampu Modra rijeka. Detaljan pregled programa možete pogledati u dijelu Aranžmani.

Ukoliko ne pronadjete odgovarajući aranžman pozivamo vas da nam pišete i izložite vaše želje a mi ćemo uciniti sve da vam izađemo u susret i organizujemo poseban program u skladu sa vašim željama i potrebama. Ili nas jednostavno pozovite da zajedno kreiramo odgovarajući aranžman!!

OPREMA

Opremljeni smo najsavremenijim gumenim čamcima (Gumotex), kapaciteta do 100 osoba, specijalnom odjećom i obućom za zaštitu od hladne vode, zaštitnim kacigama i prslucima koji će gostima omogućiti potpuno bezbjedan i siguran ali i nezaboravan doživljaj raftinga na rijeci Tari.

Čamci se kontrolišu od nadležnih službi i moraju proći sigurnosne provjere prije svake sezone. Oprema je atestirana i odgovarajućeg je kvaliteta.

Raspolažemo terenskim vozilima Jeep Land Rover, defender koji posjeduju klimu.

Kapacitet brodića za krstarenje Pivskim jezerom je 15 i 12 sjedišta.

Posebnu pogodnost i sigurnost će vam pružiti oprema za kampovanje podobna za sve vremenske uslove kao I rafting oprema koja je izradjena po najsavremenijoj tehnologiji za ekstremne prilike.

by Softing d.o.o.